Industri Vest 17, 4293 Dianalund
21 25 34 03
mrb.byg@gmail.com

Rottespærre til kloak

MRB Byg & Anlæg

Rottespærre til kloak

Certificeret rottespærremontør – Undgå rotter i boligen

MRB Byg og Anlæg er autoriseret kloakmester og har opnået certificering som rottespærremontør, hvorfor vores virksomhed er godkendt til at montere rottespærre i afløbsinstallationer, inden for det autoriserede område.
Så har du problemer med rotter, så tøv ikke med at tage fat i MRB Byg og Anlæg – vi monterer bl.a. rottespærre til kloak på hele Sjælland.

Få rottespærre til kloakken

Vores kloakker er fyldt med rotter og bruger disse som transportveje og spisekamre. Dog vil de ikke bo eller føde deres unger i kloakkerne, hvorfor de kan finde på at komme ind i boligen. Derfor er der brug for rottespærre. Uanset om det er rottespærre til kloak eller om det er til afløbsinstallationer, så kan MRB Byg & Anlæg stå for opgaven.
Hvis rotterne kan finde utætheder i afløbsinstallationerne, kan de nemt finde optimale levevilkår og bygge reder i jorden, under bygningen eller i værste tilfælde inde i bygningen. Som certificeret og godkendt rottespærremontør ved vi, hvordan vi effektivt får bugt med rotterne. Vi monterer rottespærre i afløbsinstallationerne og kloakrørene og sørger for, at de er monteret så tæt på hovedledningen som muligt.

Har du mistanke om rotter?

Hvis du som boligejer har mistanke om, at der er rotter i boligen eller på grunden, vil det som det første være en god ide at kigge efter ekskrementer fra rotter i ejendommens brønde. Derudover er det nødvendigt med enten rottespærre til kloak eller afløbsinstallationer, hvis du opdager rottehuller i haven eller hører støj og skrabelyde i huset om natten. ​
Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en rottespærre til kloak eller i installationer og nedløbsrør, er du mere end velkommen til at tage fat i MRB Byg og Anlæg.
Vi kører ud til opgaver med rottespærre på hele Sjælland, herunder Kalundborg, Slagelse, Sorø m.fl. Kontakt os gerne på telefon 21 25 34 03.

Vil du slippe for rotter i din bolig?