Industri Vest 17, 4293 Dianalund
21 25 34 03
mrb.byg@gmail.com

Kundereferencer

MRB Byg & Anlæg

Kundereferencer

​Vi udfører arbejde for både store og små virksomheder.
 ​For offentlige institutioner og private personer. Vi laver alt fra store projekter til vedligeholdelse af private haver.

Jeg takker for det veludførte arbejde.
Jeg har været meget tilfreds med alt lige fra den hurtige respons, som jeg fik fra dig på min opgaveindmelding på “3 byggetilbud.dk”, til tilbudsgivningen, udførelsen og kvaliteten af stenbelægningen samt de medarbejdere, du har haft på opgaven.
Dette må du godt citere mig for.

Erik

Vi vil herfra Åvej 13, gerne sige tak for god rådgivning og til de gode folk – for vel udført arbejde.
Det vil helt bestemt være jer vi vil kontakte, hvis vi får flere anlægsplaner. Tak for denne gang.

Eva H. & Jan Nielsen

“Gennem hele sidste vinter hjalp MRB byg og anlæg os med snerydning og saltning. Vi takker for et rigtig godt samarbejde og ser frem til at i også i år hjælper os gennem sne og kulde”

N. Jørgensen

Vi har fået renoveret både kloak, terrasse og indkørsel af MRB Byg og Anlæg. Da vi ikke er specielt kyndige på nogen af disse områder, har vi sat rigtig meget pris på Michaels grundige gennemgang af forskellige muligheder som basis for at træffe vores valg af løsning på både kloak og terrasse. Arbejdet er blevet udført som planlagt i forhold til tidsplanen og på en helt igennem professionel måde af meget kompetente folk. Vi vil især fremhæve deres opmærksomhed på at arbejde på en måde, der skånede haven mest muligt. Vi kan kun sige, at vi er fuldt ud tilfredse med både hele processen og det færdige resultat.

Arne og Kirsten

“Vi anvender fast MRB byg og anlæg til vedligeholdelsen af vores ude arealer. Det sikrer os at arealerne altid fremstår velholdt og velplejede”.

J.Christensen

​“MRB byg og anlæg udførte alt vores kloakarbejde, med stor ekspertise og til tiden”

E. Mortensen​