Industri Vest 17, 4293 Dianalund
21 25 34 03
mrb.byg@gmail.com

Kloakmester

MRB Byg & Anlæg

Kloakmester Slagelse – Professionel kloakservice​ på HELE Sjælland

MRB Byg og Anlæg er autoriseret kloakmester og tilbyder en omfattende og effektiv kloakservice på hele Sjælland, herunder Slagelse, Sorø og Kalundborg m.fl.

Professionel service af kloakmester

Som så meget andet i din bolig skal afløbsinstallationer, kloakledninger og brønde jævnligt efterses – og helst af en autoriseret kloakmester. Bliver dette ikke gjort jævnligt, kan det resultere i alt fra lugtgener, og forstoppelse til fugtskader og i værste fald i oversvømmelse. Vi har gennem årene serviceret både private kunder såvel som institutioner, butikker, virksomheder og andre erhvervskunder på hele Sjælland, og vores kloakmester kører især til opgaver i områderne omkring Slagelse, Sorø og Kalundborg.

Fast aftale og akut afvikling

​En fast aftale med vores kloakmester om kloakservice er den bedste måde at forebygge skader på. På den måde kan vi jævnligt gennemgå alle installationer og udbedre eventuelle problemer, inden de udvikler sig til større og mere omkostningstunge skader. Skulle der alligevel opstå akutte problemer eller skader, rykker vores kloakmester naturligvis også hurtigt ud for at afhjælpe skaderne.

Kloakmester med erfaring

Vi har en mangeårig erfaring inden for kloakservice og som autoriseret kloakmester med papirerne i orden og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol i ryggen, er du garanteret et kloakarbejde i højeste kvalitet. ​

Få en fast aftale i Slagelse, Sorø eller Kalundborg

Med en fast aftale hos MRB Byg og Anlæg får du løbende kloakservice og vedligeholdelse til en konkurrencedygtig pris, udført af en autoriseret kloakmester. Kontakt os gerne på telefon 21 25 34 03, hvis du står med et akut kloakproblem eller ønsker en fast serviceaftale fra vores kloakmester. ​ Kontakt os for et tilbud om fast service.

Ønsker du et tilbud på kloakarbejde?