Industri Vest 17, 4293 Dianalund
21 25 34 03
mrb.byg@gmail.com

Jord- og betonarbejde

MRB Byg & Anlæg

Vi hjælper ved renovering & nybyggeri

Hos MRB Byg og Anlæg varetager vi alle former for betonarbejde i forbindelse med renovering og nybyggeri både i det private regi såvel som i det industrielle.

Betonarbejde dækker over mange forskellige typer opgaver i forskellige størrelsesordener. Hos MRB Byg og Anlæg udfører vi opgaver i alle afskygninger uanset opgavens omfang.

Af betonarbejde udfører vi bl.a.:​

Støbning af gulve​

Fundamenter

Armeringer

Nedrivning

Trapper

Opbygning af betonvægge

Belægninger

Vi tilbyder jord og betonarbejde til hele Sjælland

Et holdbart og ordentligt jord- og betonarbejde kræver de rette faglige kompetencer og færdigheder samt en god portion erfaring – og det får du med os på opgaven! Vi har en mangeårig erfaring i branchen og stor ekspertise inden for området.

Vi sikrer et holdbart og professionelt betonarbejde, hvor kvaliteten altid er i top, hvor alt udføres efter en nøje planlægning, og hvor dine ønsker er i centrum.


Med beliggenhed i Ruds-Vedby udfører vi meget betonarbejde i lokalområdet omkring Dianalund og Høng, men vi kører også til mange opgaver omkring Slagelse, Kalundborg og Sorø og resten af Sjælland og lægger gerne vejen forbi dig med et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 21 25 34 03, hvis du har ønsker et tilbud eller har brug for professionelle råd inden for betonarbejde.

Ønsker du et tilbud eller professionelle råd inden for betonarbejde?