Industri Vest 17, 4293 Dianalund
21 25 34 03
mrb.byg@gmail.com

Haveanlæg og vedligeholdelse

MRB Byg & Anlæg

Haveanlæg Slagelse

Vedligeholdelse & nyanlægning af have på HELE Sjælland

Skal du omlægge haven eller bygge nyt grønt område ved virksomheden, så tag MRB Byg og Anlæg med på råd – vi er din professionelle samarbejdspartner.

Skab den perfekte have

Haven i den private bolig er familiens samlingssted i de varme sommerdage. Det er her, hvor børnene kan slå sig løs i trygge rammer og stifte bekendtskab med naturens planter, blomster og dyr, og her, hvor forældre kan læne sig tilbage og nyde roen efter en lang arbejdsdag.
Derfor er det også vigtigt, at haven opfylder alle familiens behov og krav til den perfekte have, hvorfor det ofte er nødvendigt at få en med stor erfaring ind over projektet.

Stor erfaring indenfor haveanlæg og vedligeholdelse

Som erfaren og professionel kan vi stå for alt i forbindelse med vedligeholdelse, omlægning eller nyanlæg af haven. Hos os er ingen opgaver for store og omfangsrige, ligesom intet er for småt og simpelt. Vi udfører alt fra udlægning af rullegræs og såning af nyt til plantning af buske og træer og opsætning af hegn.
Vores mangeårige erfaring indenfor haveanlæg er din garanti på et smukt veludført arbejde i højeste kvalitet. Vi har alt det rette udstyr og ekspertisen til at udføre præcis det, du ønsker.​

Lad os klare opgaven

Vi lægger stor vægt på en tæt og grundig dialog med dig som kunde, så vi kan holde fokus på dine ønsker til haven. Derfor tilbyder vores vi også en gennemgang af haven sammen med dig, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige løsning.

Vi kører IKKE kun i Slagelse, men på hele Sjælland

Vores firma kører til opgaver i Slagelse, Kalundborg, Sorø, Korsør og på resten af Sjælland.
Så kontakt MRB Byg og Anlæg på telefon 21 25 34 03, og slap af og nyd idyllen, mens vi står for alt arbejdet.

Vil du have et uforpligtende tilbud?