Industri Vest 17, 4293 Dianalund
21 25 34 03
mrb.byg@gmail.com

Belægningsarbejde

MRB Byg & Anlæg

Belægning af sten & fliser

Skal du have anlagt ny indkørsel eller ny fliseterrasse? Skal der ny belægning ved indgangen til virksomheden? Skal kommunens parkanlæg have nye stier? Trænger boligforeningen til et nyt gårdmiljø?

– Så lad MRB Byg og anlæg varetage opgaven – Vi er din ekspert inden for belægningsarbejde.

​Alle typer belægningsarbejde

Vi udfører alle former for belægningsarbejde for både private, boligforeninger, institutioner, virksomheder og andre erhvervskunder.

Vi tilbyder at udføre belægningsarbejde, hvad enten der er tale om en opgave i forbindelse med et nybyggeri eller i tilfælde af omlægning af eksisterende belægning. Vi har mange års erfaring med lægning af sten og fliser og er eksperter i at blande forskellige stentyper, der kan sikre dig smukke resultater med unikke stenmønstre.

Vi udfører belægningsarbejde efter vores kunders specifikke krav og kommer også gerne med gode råd og ideer, hvis du mangler inspiration til dit eget belægningsarbejde.

Belægning på hele Sjælland 

Vores ekspertise inden for belægningsarbejde er stor, og vi deler gerne ud af den. Vi kan fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige sten- og flisetyper og kan oplyse kvadratmeterpris til forskellige projekter. ​

MRB Byg og Anlæg kører på hele Sjælland, herunder Slagelse, Kalundborg, Sorø m.fl., og vi lægger også gerne vejen forbi dig. 

Kontakt os på telefon 21 25 34 03 allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde.

Kontakt os